July 1, 2019

Na mijn terugkomst uit Australië en Azië half mei heb ik niet stilgezeten. Voor een aantal leuke opdrachtgevers heb ik al heel wat mooie portretten kunnen schieten. En gelukkig is het volop zomer, ideaal weer voor hopelijk nog veel meer mooie zonnige portretten!

May 31, 2019

Deze week ging ik op reis in eigen land. Nadat ik voor een klant in Oostzaan was geweest voor een aantal portretten, ben ik doorgereden naar de Zaanse Schans omdat ik daar nog nooit was geweest. En natuurlijk trof ik daar vele toeristen, op zoek naar authentiek Holland...

December 13, 2017

Het zal niemand ontgaan zijn: het sneeuwde de afgelopen dagen flink. Voor het eerst in tijden pakte ik de camera weer eens op om zonder betaalde opdracht lekker vrij te fotograferen. Het resultaat: winterse plaatjes van Amsterdam-Zuid.

August 14, 2017

De stad is één grote camping, en als het aan Campspace ligt, is zelfs de hele wereld dat. En daar ben ik het hartgrondig mee eens. Afgelopen weekend kon er in Amsterdam op verschillende plekken gekampeerd worden, waaronder in het Olympisch Stadion. Ikzelf had de mazzel...

July 14, 2017

Deze week was ik met een aantal collega's van AMS Institute bij NUMA in Parijs voor een training over het genereren en faciliteren van Start-ups uit wetenschappelijk onderzoek en data. Niet alleen heel interessant en inspirerend; het leverde ook nog eens mooie foto's o...

May 8, 2017

Dat brillen hip zij bleek maar weer tijdens de uitreiking van de NanaWoody&John-awards. Een feestje op een prachtlocatie, vol heerlijk eten en mooie prijzen. Met een appearance van Blaudzun als Nederlands meest iconische brildrager was de avond compleet.

March 27, 2017

Deze pretty ladies legde ik de afgelopen tijd vast op de gevoelige plaat. Stuk voor stuk ambitieuze powervrouwen! Wil jij ook zo'n mooi professioneel portret van jezelf? Neem contact met me op!

February 13, 2017

In januari was het weer zover: Studio West vierde de tweede editie van Studio Café XL in Theater de Meervaart. Na een aantal intense performances was het tijd voor een rollerdisco, waar men - al dan niet soepeltjes - los ging op de beats van DJ de la Lita.

September 27, 2016

Afgelopen weekend was het tijd om te shoppen! Kortingscode.nl opende voor het eerst een pop-up store en dat moest natuurlijk gevierd, met lekkere hapjes (lees: New York Pizza), heerlijke drankjes en een lekker muziekje van Eddy Vera. NSMBL schreef er ook wat over.

September 20, 2016

Vorige week gaf Maurits de Hoog (Ruimte en Duurzaamheid, Gemeente Amsterdam) in een lezing bij AMS Institute zijn visie op de ruimtelijke toekomst van Amsterdam. De verbondenheid met omliggende steden in de zogenaamde Metropool Regio Amsterdam (MRA) zal steeds sterker...

Please reload

Recente Posts
Please reload

Archief
Please reload

Amsterdam    |     maartje@maartjemeesterberends.nl     |    06-53438028

  • Facebook Black Round
  • Instagram Black Round
  • Twitter Black Round

Fotograaf Amsterdam

© Maartje Meesterberends 2015 - 2019. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden